Hírek, Aktuális
 30. Szilveszteri Pezsgőfutás beszámoló 2015-01-05 
          

A rendezvény a MOB támogatásával valósult meg, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma Támogatta.

A patinás, 30 éves múltra visszatekintő sportesemény idén is az IRONTEAM Szabadidő és Tömegsport Egyesület szervezésében, a Cardio Control Kft. támogatásával került megrendezésre.
A rendezvény célja, hogy az óév hagyományos búcsúztatása helyett, sporttal egészségesen köszöntsük az újévet.
A már tradicionális sült malacot, az 5 és 14 kilométeres távok abszolút győztesei idén is magukkal vihették, ám nálunk minden résztvevő egyaránt részesült a szilveszteri hangulatból. A rendezvényközpontban kiépített rendezvénysátor alatt , forró tea, pezsgő, egy pár virsli kenyérrel, hagymás zsíros kenyér várta a futókat. 
A versenyre legyártott és kiosztott egyedi rajtszámot pedig mindenki megtarthatta emlékbe. A pályázatban tervezett cél maximálisan megvalósult, annak ellenére, hogy 2014 december 31-e az év egyik leghidegebb napja volt, így is közel 250 sportolni vágyó résztvevő búcsúztatta egészségesen az óévet. A résztvevők között nem csak az ismert futóversenyzőkkel, hanem számos iskolás korú illetve nyugdíjas indulóval is találkozhattunk.
Célunk volt, hogy a tradícionálisan az éjfélre készülők közül minél több embert tudjuk megszólítani, és arra ösztönözni, hogy az év utolsó napját az egészség és a mozgás jegyében töltsék el. Egyesületünk, az Ironteam SE évek óta végez nagyon komoly ismeretterjesztő felvilágosító munkát ebben a témában, partnerünk a Cardio Control Kft. pedig a sport és egészség összefüggéseire hívja fel folyamatosan a figyelmet.  
A korábbi évek magas színvonalon megrendezett hasonló eredményei, valamint a sikeres online marketing eredményezte azt, hogy az amúgy rendkívül hideg időjárás ellenére mind az indulók, mind a nézők magas számban képviselték magukat. Biztosak vagyunk benne, hogy a hagyományokat folytatva a következő években a rendezvény még sikeresebb lesz, további potenciális résztvevőket tudunk megszólítani. 
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 eXtremeMan kedvezmény! 2014-12-15 

Ma már a legtöbb helyen nagyban folyik az ünnepi készülődés. Egyre több meglepetés halmozódik fel a legszebb ünnep közeledtével és a jó dolgokból, az ajándékozásból természetesen mi sem szeretnénk kimaradni. Részletekért kattints a "tovább"-ra...

  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Közlemény! 2014-12-13 
Sziasztok! Az IRONTEAM SE 2015-ben számos újdonsággal szeretne meglepni benneteket, de az egyik legfontosabbat - annak előzményeivel - ezúton szeretnénk bejelenteni. Részletekért kattints a "tovább"-ra...  tovább
 
Hírek, Aktuális
 OptiVita Ultrafutó Kupa - 2015. 2014-12-01 
Az Ironteam Szabadidő és Tömegsport Egyesület 2013-ban indította útjára az OptiVita Ultrafutó Kupát. Az egész országot átívelő versenysorozat célja kettős volt: egyrészt egy teljes évet átölelő versenyzési lehetőséget kívánt biztosítani az ultrafutóknak, másrészt a rövidebb időtávok egyidejű indításával lehetőséget biztosított azoknak is, akik még csak kacsingatnak az ultrafutás felé, vagy egyszerűen csak szeretnek futni. Az OptiVita Ultrafutó Kupa első két évada során 550 futó vett részt legalább egy állomáson, 35 futó pedig élete első 50 km megtételével nálunk vált ultrafutóvá. A 12 verseny közül 5 országos bajnokság volt, pályacsúcsok és korosztályos rekordok születtek. A versenyzői visszajelzések, észrevételek alapján biztosak vagyunk benne, hogy a sorozatot folytatni kell. A tapasztalatok azonban arra késztetnek, hogy évről évre változtassunk, folyamatosan javítva a színvonalat, állandóan az újdonságot keresve. A jövő évi versenykiírásért kattints a "tovább"-ra!   tovább
 
Hírek, Aktuális
 30.Szilveszteri Pezsgőfutás - HELYSZÍNVÁLTOZÁS! 2014-11-24 
Kedves futók és sportbarátok! Az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet. Ennek pedig legfőbb oka, hogy a Szilveszteri Pezsgőfutás eddig megszokott helyszínét (VVSI sporttelep - Agárd) éppen átalakítják, így a jelenlegi munkaterületen nem lehet versenyt rendezni. A jubileumi versenynek megfelelő színvonalat, egy szintén a Velencei tóhoz köthető helyszínen, a Velence Korzón tudjuk biztosítani. Az új helyszín és a jubileumi sportrendezvény számos meglepetést tartogat a résztvevők számára. A kiemelkedő színvonalú versenyközpont és a futás útvonala is az újdonság erejével hat majd a versenyzőkre, így kiemelt figyelmet fordítunk a pálya kijelölésére és biztosítására is. A már tradicionális sült malacot, az 5 és 14 kilométeres távok abszolút győztesei idén is magukkal vihetik az esti házibuliba, ám nálunk minden résztvevő egyaránt részesül majd a szilveszteri hangulatból. A rendezvényközpontnál elhelyezett faházakban, forró tea, pezsgő, egy pár virsli kenyérrel és zsíros kenyér várja majd a futókat. Lehetőség lesz különböző házi sörök és pálinkakóstolásra is. A helyszínen (Velence korzóban) üzemel étterem, kávézó és szupermarket.

Az aktuális versenykiírás: http://ironteam.hu/index.php?a=9&verseny=31 

Az új versenyközpontot megtekintheted a "tovább"-ra kattintva...  tovább
 
Hírek, Aktuális
 6 órás OB zárta az OptiVita Ultrafutó Kupát 2015-ben! 2014-11-11 
Bizony-bizony! Ismét vége van egy évnek. Már ami az IRONTEAM SE által rendezett versenyeket illeti. Igaz ugyan, hogy az év utolsó napján még egy 5/14 km-es pezsgőfutással "bulizunk" egy utolsót 2014-ben, de a jelentősebb versenyeknek immár vége. Az idei versenyszezont a velencei 6 órás OB zárta. Természetesen itt is megrendeztük a 2, illetve 4 órás betétfutamokat, ám a versenyt követő svédasztalos díszvacsora mégis inkább az OptiVita Szuperkupa és a 6 órás OB eredményhirdetéséről szólt. A 250 fős vacsorával is egybekötött eredményhirdetésen több támogatónk is megjelent, valamint az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy az OB érmeket Koszti András Velence város polgármestere adta át a helyezettek számára. Eredmények és fotók az egyesület honlapján / facebook oldalán...  tovább
 
Hírek, Aktuális
 OptiVita 6.állomás 2014-11-09 
Eredmények:  http://www.ironteam.hu/index.php?a=9&eredmenyek=30  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Rajtra készen! 2014-10-31 

A fehérvári székhellyel rendelkező IRONTEAM Sportegyesület, immár számos futó/triatlon/duatlon sportesemény megrendezésével és más sportegyesületek által rendezett események önkéntes személyi, logisztikai és anyagi támogatásával bizonyította elkötelezettségét a fehérvári, valamint a Székesfehérvár agglomerációjához tartozó régiók sportéletének fellendítése terén. Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2015-től továbbra is az eXtremeMan sorozat első, egyben „beugró” állomásaként szolgál majd a Velencei-tó északi partján fekvő Velencei Vízi Vár és rendezvénypark. Ennek köszönhetően 2014. november 3-tól szeretnénk közös edzéslehetőséget biztosítani mindazok számára, akik még életükben nem vettek részt triatlon versenyen és csak most ismerkednek a sportág szépségeivel, illetve azon felnőtt amatőr sportolók számára is, akik eddig akár egyedül, akár tanácstalanul kezdtek bele az edzésmunkába. Mivel a triatlonnak - mint általában a legtöbb sportnak- és a triatlonos közösségnek kiváló építő és összekovácsoló ereje van, feltétlenül érdemes az IRONTEAM Sportegyesület közös programjaihoz csatlakozni. Ha szeretnél a 2015-ös év első eXtremeMan állomásának, valamint egy nemzetközi triatlon világverseny rendezői csapatának tagja lenni, vagy egyszerűen csak szeretnél jó hangulatú, közös úszó/bringás/futó edzéseken részt venni, keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén: nadasdi@ironteam.hu / info@ironteam.hu A közös felkészülést és programokat az alábbi tapasztalt triatlonversenyzők, szervezők, futók, valamint edzők támogatják majd. Mivel fő versenyként az eXtremeMan nagyatádi versenyét tűztük ki célül, így november 3-tól számítva egy 3 hónapig tartó, 4 hetes makrociklusokkal rendelkező alapozást követően egy regeneráló hét után két szintén 3 hónapos sportág és versenyspecifikus felkészülés következik majd. További részletek az edzések menüben, valamint az egyesület honlapján és facebook oldalán.


Segítők:
Vakhal Norbert (IRONTEAM SE), Hergovics Gábor (IRONTEAM SE), Dankó Szabolcs (Team Karbona/IRONTEAM SE), Lajkó Csaba (IRONTEAM SE), Nádasdi Zsolt (IRONTEAM SE) és még sokan mások...  :-)

  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Pánczél Andi beszámolója a Dupla Vasember Világkupáról! 2014-10-17 
http://www.ironteam.hu/upload/files/Dupla%20II_2014.pdf  tovább
 
Hírek, Aktuális
 MEGHÍVÓ! 2014-10-16 
http://www.ironteam.hu/upload/files/meghivo(1).pdf
  tovább
 
...
 
Lap tetejére
 
Támogatóink
Partnereink