Hírek, Aktuális
 UNI Challenge Rólunk Írták! 2011-06-06 

Füziné Kajdy Zita (Orfű Község Polgármestere)

„Gratulálunk a jó szervezéshez, illetve a versenyzőknek a hihetetlen teljesítményhez.Orfű település szívesen befogadja a rendezvényt, örülünk, hogy ilyen teljesítményekre képes versenyzőknek szolgáltathatunk helyszínt. Jól esett olvasni, hogy jól érezték magukat nálunk, szívesen várjuk Önöket a későbbiekben is.”

Pantocsik Ferenc ( HUNRUN.COM )

„Kellemes Családi verseny volt a hétvégi, csak azt láttam Nádasdi Zsoca, feltűnik itt, feltűnik ott és fáradhatatlanul lesi a sportolók kéréseit, még az időjárás is kellemes volt szerintem...”

Breuer-Orbán Károly (Tamási Triathlon)

„Én nagyon köszönöm, hogy ennyit dolgoztatok azért, hogy nekünk egy jó hétvégénk lehessen. Mi nagyon élveztük a versenyt. Remélem jövőre két magyar dupla lesz! A csapatversenynek nagyon jó hagyományát lehetne megteremteni.”

Hanász Attila (Egyéni Finisher )

„ A kis létszámú szervezőgárda Zsoltival az élen 100 %-nál is többet nyújtott, és csodálatos élményt szerzett az ott elinduló "elvetemült" sportembereknek, akiket nem igazán zavart, hogy elmaradt a chipes időmérés. Szeretném megköszönni Nádasdi Zsoltinak és lelkes kis csapatának is, hogy lehetővé tette ennek az eseménynek a megszervezésével és lebonyolításával, hogy dupla ironman lehessek. Szinte mindent tökéletesnek éreztem az egész verseny alatt. Nem volt semmi olyan külső körülmény, ami megzavart volna. A legmerészebb álmaim váltak valóra ezen a hétvégén. Kimondhatatlan boldogságot és büszkeséget érzek, ahányszor csak visszagondolok rá. Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek, akik segítettek, hogy egy ilyen felejthetetlen élménnyel gazdagodjak!”

Vakhal Norbert (Egyéni induló)

„Zsocáék még lázasan készülődtek, rohangáltak a segítők, pakoltak, hogy minden tökéletes legyen. Pici rendezvény, pici költségvetés, pici színpad és minden a lehető leg költségtakarékosabb megoldás, ami persze nem jelenti azt, hogy a színvonal is alacsony lett volna. Minden megvolt, aminek meg kellett lennie, rajtcsomag, frissítés, a pályán bejelölve a kritikus hibák, szóval szerintem, amit ennyi pénzből egyáltalán ki lehetett hozni, annál sokkal több volt. Gratulálok, hogy meg tudtad, hogy egyáltalán meg merted rendezni ezt a versenyt. Örülök, hogy ennyien voltunk, talán te sem remélted hogy ennyien is összejövünk. Gratulálok, hogy ilyen barátaid és családod van, hogy egy ilyen méretű versenyen végig, fáradhatatlanul segített és támogatott. Köszönjük nektek, és az ironteam-nek, csak így tovább, remélem jövőre is bevállalod, én biztos ott leszek :o)”

Palotai László (Váltó Finisher)

„A verseny az orfűi dombok miatt meg az irdatlan hosszú táv miatt is elég nagy kihívásnak ígérkezett, de hát pont ez a lényeg és a cél. Minek csináljon az ember olyasmit, amit egy csettintéssel meg lehet valósítani? Jó hangulatban érkeztünk pénteken a 0. napon, a megnyitóünnepség családias jellege és a szállás úttörőtáboros hangulata egyből magával ragadott és otthonos érzetet nyújtott, mintha csak hazajöttünk volna… a dzsembori az megvolt...nagyon jól éreztük magunkat...a verseny és Orfű iszonyat jó volt...őrült dzsembori az úttörőtáborban:D...köszönjük a szervezést Zsolti:)”

Kovács János (Egyéni Finisher)

„Messze az eddigi legjobb versenyem volt, minden szempontból. Teljesen elégedett vagyok a szervezéssel, a pályával, az időméréssel, mindennel. Köszönök mindent, fogunk még találkozni a pályán és azon kívül is.”

Pécsi Péter (Amatőr Triatlonista)

„Engedd meg, hogy gratuláljak az általad eddig elért eredményeidért és a most lezajlott UNI Challenge 2011 verseny megszervezéséért. Ilyen anyagi lehetőségekből ennyit kihozni ez nagyszerű és sportbaráti tett volt részedről, ami sokunkban elismerést vált ki. További jó versenyzést kívánok neked és minden jót! Bíró Tibi az edzőtársam, vele készülünk életünk első IRONMAN versenyünkre, Ő sokat mesélt nekem rólad. Nagyon szimpatikus az a fajta hozzáállás, ahogy megközelíted a dolgokat és a versenyszervezést.Őszintén gratulálok és további sok sikert mindenhez, amibe csak belevágsz!”

Virág Zoltán (Amatőr Triatlonista)

„ Szia Zsolti! Megnéztem az oldaladat, jól sikerült, igazi motivációtól, erőtől és energiától duzzadó! Gratulálok hozzá! ” 
 
Lap tetejére
 
Támogatóink
Partnereink