Hírek, Aktuális
 Lecsófőző vígasságon az IRONTEAM! 2014-09-19 
Ismét lesz LECSÓKIRÁLY vagy éppen LECSÓKIRÁLYNŐ választás, a zsűri döntése alapján a tálalásban, felszolgálásban, egyéni produkcióban legkreatívabb gárda megkapja a LEGLELKESEBB CSAPAT-nak járó „Sipi” Emlékkupát, illetve versenybe szállnak a résztvevők a „LEGSZEBB TŰZHELY” KÜLÖNDÍJ-ért is, melyre a látogatók szavazhatnak a Zichy liget elején található infoponton.

A szavazók is nyerhetnek az eredményhirdetésen, melyet szombaton 17.30 órakor tartanak a nagyszínpadon, a díjátadón részt vesz dr. Cser-Palkovics András polgármester. A boldog győztesek 23.00 óráig ünnepelhetnek Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, valamint a Heaven Street Seven zenekar koncertjén.

Idén is egy 400 literes óriáskondérban főzik a Magyar Honvédség mesterszakácsai a város lecsóját, amelyből mindenki vásárolhat. A kitűnő minőségű, a cecei közmunkaprogram keretében megtermelt alapanyagot Cece Önkormányzata ajánlotta fel a rendezvényre.

A Lecsófesztivál szervezői kihasználják az új helyszín kínálta lehetőségeket, a Zichy ligetet és a Hotel Magyar Király előtti teret GasztroTérré, a Zenepavilont Főzőpavilonná varázsolják szombaton és vasárnap is. Lesz minden, ami szem-szájnak ingere!

Örvendetes, hogy a szakemberek jelentős fejlődést, rendkívüli újdonságokat tapasztalnak a főzési technikákban, a tálalásban és a versenyzők megjelenésében, öltözékében is.

A részletes program megtekinthető a www.fehervarilecso.hu portálon.

 
 
Lap tetejére
 
Támogatóink
Partnereink