triatlon

szurkolók

IRONTEAM

IRONTEAM

IRONTEAM

Hírek, Aktuális
 Adó 1% 2015-02-02 
Kedves Sporttársak, Barátok, önkéntesek és hozzátartozók! Egyesületünk fennállásának három éve alatt, a kezdeti 14 fős csapatunk közel 100 főre gyarapodott. Eddig 25 sportesemény keretén belül, 75 versenyt rendeztünk, amelyből 9 országos bajnokság és egy világkupa futam volt. 2015-ben szeretnénk folytatni az eddigi "munkát" és további tag, illetve létszámbővítés mellett, az idei 7 sportrendezvényünkön is 4 OB-t, egy magyar bajnokságot és egy világbajnokságot rendezünk! Kérlek, Segítsétek "munkánkat" az adótok 1%-ának felajánlásával, hogy a non-profit közhasznú civil szervezetként működő IRONTEAM SE továbbra is fenntartható és fejlődőképes legyen! Szíves Támogatásod Előre is Köszönjük!

IRONTEAM Szabadidő és Tömegsport Egyesület
8000 Székesfehérvár, Budai út 318.
Adószámunk: 18276819-1-07  tovább
 
Hírek, Aktuális
 MASZ versenyengedélyek 2015-02-01 
2015.évi ultrafutó országos bajnokságok – MASZ versenyengedélyek
 
A tavalyi évhez hasonlóan idén is feltétele az OB indulásnak a MASZ versenyengedély, valamint a sportorvosi igazolás. Ha 2015-ben ultrafutó országos bajnokságon szeretnétek indulni, a következő tennivalók vannak:

1. Az ITSE a tagság megerősítése 2015-re vonatkozóan (belépési, tagsági nyilatkozatot kitölteni, aláírni, info@ironteam.hu címre visszaküldeni.)
2. Éves tagdíj befizetése
3. Versenyengedély igénylése  e-mailben az info@cardiocontrol.hu címen, Kirizsán (Apostol) Jutkánál.
4. Amennyiben 2014-ben nem volt versenyengedélyed, vagy azt nem az Ironteam-en keresztül kaptad, akkor ezt jelezd Jutka felé!
5. Ez esetben kapsz e-mailben egy adatlapot, amit ki kell töltened, aláírnod, és e-mailben visszaküldened Jutkának. Eredetit postán el kell juttani az Ironteam székhelyére (8000 Székesfehérvár, Budai út 318.)
6. A kitöltött adatlap alapján az Ironteam leigazol, és bekerülsz a MASZ adatbázisba.
7. Amennyiben már benne vagy a MASZ adatbázisban (a fentiek szerint jártál el, vagy már tavaly volt versenyengedélyed), és idén is szeretnél versenyengedélyt, akkor ezt jelezd Jutkának az info@cardiocontrol.hu címen.
8. Ez esetben Jutka a MASZ rendszerből letölt egy kifejezetten a te adataiddal kitöltött orvosi igazolás nyomtatványt és megküldi a részedre.
9. Ezzel a nyomtatvánnyal kell elmenned a sportorvoshoz, aki a vizsgálat után ezen a nyomtatványon igazolja, hogy versenyezhetsz.
10. A sportorvos által aláírt és lepecsételt nyomtatványt küld vissza a Jutkának, aki ezt feltölti a MASZ adatbázisba.
11. A MASZ ezt ellenőrzi, és ha rendben van, megkapod a versenyengedélyedet.

A versenyengedély ezentúl nem a kékkönyvben lesz rögzítve, hanem a MASZ adatbázisában. Ennek eredményeképpen a versenyengedélyek, orvosik ellenőrzése nem a verseny napján, a regisztrációnál történik, hanem a nevezés lezárulta után a MASZ rendszerben fogja a MASZ maga ellenőrizni. Ezért van az hogy 2015-től országos bajnokságra már nem lehet a helyszínen nevezni, a nevezés a verseny előtt 8 nappal lezárul.

Időzítés szempontjából fontos, hogy aki az első OB-n szeretne indulni (OptiVita-1.,12 órás OB), annak a fenti folyamatot úgy kell időzíteni, hogy a sportorvosi igazolása legkésőbb 2015. február 27-ig formailag, tartalmilag helyesen megérkezzen a Jutkához.  
A fenti folyamat miatt akinek nincs meg a fenti határidőig az előírt formátumú sportorvosi engedélye, az sajnos nem fog tudni elindulni az OB-n.   tovább
 
Hírek, Aktuális
 Áprilisban félmaraton Székesfehérváron! 2015-01-21 
A CEP sportszergyártó cég hazai forgalmazója - Skoff Gábor - Székesfehéron rendezi meg élete első félmaratoni versenyét és futófesztiválját. Az április 26-ai rendezvényen 7, 14, 21 és 3*7 (váltó) kilométeres távokon lehet majd rajthoz állni. A főrendező a 2014-es évben még IRONTEAM tagként versenyzett a triatlon szakág duatlonos eseményein, ám a jövőt illetően még nem nyilatkozott. Ettől függetlenül - mint fehérvári sportegyesület - természetesen felajánlottuk segítségünket a szervezéshez és lebonyolításához.   tovább
 
Hírek, Aktuális
 30. Szilveszteri Pezsgőfutás beszámoló 2015-01-05 
          

A rendezvény a MOB támogatásával valósult meg, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma Támogatta.

A patinás, 30 éves múltra visszatekintő sportesemény idén is az IRONTEAM Szabadidő és Tömegsport Egyesület szervezésében, a Cardio Control Kft. támogatásával került megrendezésre.
A rendezvény célja, hogy az óév hagyományos búcsúztatása helyett, sporttal egészségesen köszöntsük az újévet.
A már tradicionális sült malacot, az 5 és 14 kilométeres távok abszolút győztesei idén is magukkal vihették, ám nálunk minden résztvevő egyaránt részesült a szilveszteri hangulatból. A rendezvényközpontban kiépített rendezvénysátor alatt , forró tea, pezsgő, egy pár virsli kenyérrel, hagymás zsíros kenyér várta a futókat. 
A versenyre legyártott és kiosztott egyedi rajtszámot pedig mindenki megtarthatta emlékbe. A pályázatban tervezett cél maximálisan megvalósult, annak ellenére, hogy 2014 december 31-e az év egyik leghidegebb napja volt, így is közel 250 sportolni vágyó résztvevő búcsúztatta egészségesen az óévet. A résztvevők között nem csak az ismert futóversenyzőkkel, hanem számos iskolás korú illetve nyugdíjas indulóval is találkozhattunk.
Célunk volt, hogy a tradícionálisan az éjfélre készülők közül minél több embert tudjuk megszólítani, és arra ösztönözni, hogy az év utolsó napját az egészség és a mozgás jegyében töltsék el. Egyesületünk, az Ironteam SE évek óta végez nagyon komoly ismeretterjesztő felvilágosító munkát ebben a témában, partnerünk a Cardio Control Kft. pedig a sport és egészség összefüggéseire hívja fel folyamatosan a figyelmet.  
A korábbi évek magas színvonalon megrendezett hasonló eredményei, valamint a sikeres online marketing eredményezte azt, hogy az amúgy rendkívül hideg időjárás ellenére mind az indulók, mind a nézők magas számban képviselték magukat. Biztosak vagyunk benne, hogy a hagyományokat folytatva a következő években a rendezvény még sikeresebb lesz, további potenciális résztvevőket tudunk megszólítani. 
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 eXtremeMan kedvezmény! 2014-12-15 

Ma már a legtöbb helyen nagyban folyik az ünnepi készülődés. Egyre több meglepetés halmozódik fel a legszebb ünnep közeledtével és a jó dolgokból, az ajándékozásból természetesen mi sem szeretnénk kimaradni. Részletekért kattints a "tovább"-ra...

  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Közlemény! 2014-12-13 
Sziasztok! Az IRONTEAM SE 2015-ben számos újdonsággal szeretne meglepni benneteket, de az egyik legfontosabbat - annak előzményeivel - ezúton szeretnénk bejelenteni. Részletekért kattints a "tovább"-ra...  tovább
 
Hírek, Aktuális
 OptiVita Ultrafutó Kupa - 2015. 2014-12-01 
Az Ironteam Szabadidő és Tömegsport Egyesület 2013-ban indította útjára az OptiVita Ultrafutó Kupát. Az egész országot átívelő versenysorozat célja kettős volt: egyrészt egy teljes évet átölelő versenyzési lehetőséget kívánt biztosítani az ultrafutóknak, másrészt a rövidebb időtávok egyidejű indításával lehetőséget biztosított azoknak is, akik még csak kacsingatnak az ultrafutás felé, vagy egyszerűen csak szeretnek futni. Az OptiVita Ultrafutó Kupa első két évada során 550 futó vett részt legalább egy állomáson, 35 futó pedig élete első 50 km megtételével nálunk vált ultrafutóvá. A 12 verseny közül 5 országos bajnokság volt, pályacsúcsok és korosztályos rekordok születtek. A versenyzői visszajelzések, észrevételek alapján biztosak vagyunk benne, hogy a sorozatot folytatni kell. A tapasztalatok azonban arra késztetnek, hogy évről évre változtassunk, folyamatosan javítva a színvonalat, állandóan az újdonságot keresve. A jövő évi versenykiírásért kattints a "tovább"-ra!   tovább
 
Hírek, Aktuális
 30.Szilveszteri Pezsgőfutás - HELYSZÍNVÁLTOZÁS! 2014-11-24 
Kedves futók és sportbarátok! Az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet. Ennek pedig legfőbb oka, hogy a Szilveszteri Pezsgőfutás eddig megszokott helyszínét (VVSI sporttelep - Agárd) éppen átalakítják, így a jelenlegi munkaterületen nem lehet versenyt rendezni. A jubileumi versenynek megfelelő színvonalat, egy szintén a Velencei tóhoz köthető helyszínen, a Velence Korzón tudjuk biztosítani. Az új helyszín és a jubileumi sportrendezvény számos meglepetést tartogat a résztvevők számára. A kiemelkedő színvonalú versenyközpont és a futás útvonala is az újdonság erejével hat majd a versenyzőkre, így kiemelt figyelmet fordítunk a pálya kijelölésére és biztosítására is. A már tradicionális sült malacot, az 5 és 14 kilométeres távok abszolút győztesei idén is magukkal vihetik az esti házibuliba, ám nálunk minden résztvevő egyaránt részesül majd a szilveszteri hangulatból. A rendezvényközpontnál elhelyezett faházakban, forró tea, pezsgő, egy pár virsli kenyérrel és zsíros kenyér várja majd a futókat. Lehetőség lesz különböző házi sörök és pálinkakóstolásra is. A helyszínen (Velence korzóban) üzemel étterem, kávézó és szupermarket.

Az aktuális versenykiírás: http://ironteam.hu/index.php?a=9&verseny=31 

Az új versenyközpontot megtekintheted a "tovább"-ra kattintva...  tovább
 
Hírek, Aktuális
 6 órás OB zárta az OptiVita Ultrafutó Kupát 2015-ben! 2014-11-11 
Bizony-bizony! Ismét vége van egy évnek. Már ami az IRONTEAM SE által rendezett versenyeket illeti. Igaz ugyan, hogy az év utolsó napján még egy 5/14 km-es pezsgőfutással "bulizunk" egy utolsót 2014-ben, de a jelentősebb versenyeknek immár vége. Az idei versenyszezont a velencei 6 órás OB zárta. Természetesen itt is megrendeztük a 2, illetve 4 órás betétfutamokat, ám a versenyt követő svédasztalos díszvacsora mégis inkább az OptiVita Szuperkupa és a 6 órás OB eredményhirdetéséről szólt. A 250 fős vacsorával is egybekötött eredményhirdetésen több támogatónk is megjelent, valamint az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy az OB érmeket Koszti András Velence város polgármestere adta át a helyezettek számára. Eredmények és fotók az egyesület honlapján / facebook oldalán...  tovább
 
Hírek, Aktuális
 OptiVita 6.állomás 2014-11-09 
Eredmények:  http://www.ironteam.hu/index.php?a=9&eredmenyek=30  tovább
 
 
Lap tetejére
 
Támogatóink
Partnereink