Hírek, Aktuális
 Elkészültek a SZINTTÉRKÉPEK! 2011-10-03 
Ahogy ígértük, hétfőn reggel már látható a futamok kerékpáros pályáinak összes szinttérképe!Egy kis plusszként felmértük a középtávosok számára kijelölt futókört is, hiszen a Mecsek Pokla a bringázás után sem ér véget, és további meglepetéseket tartogat  még a versenyzők számára.   tovább
 
Hírek, Aktuális
 Spartathlon+SPAR+Orfű! 2011-10-02 
Előszőr is azon ultrásoknak szeretnénk gratulálni, akik teljesítették a Spartathlon kihívását, hiszen szinte már emberfeletti teljesítményt hajtottak végre.Másodszorra pedig minden sporttársamnak, aki idén sikeresen teljesítette a SPAR Budapest Nemzetközi Maratont! Le a kalappal, nagyon ügyesek vagytok!   tovább
 
Hírek, Aktuális
 Szinttérképek! 2011-09-30 
Újabb hír a szinttérképekkel kapcsolatban. Október első hétvégéjén, vagyis szombaton kerül feltérképezésre az összesen 120 kilométernyi orfűi futó-, és kerékpáros versenypálya. Ezen kívül videófelvétel is rögzítésre kerül majd az egyes futamok útvonalain, melyet zenei aláfestéssel és gyorsított lejátszással tekinthettek majd meg a honlap videógalériájában. Addig is töltünk fel pár ultrás rövidfilmet, kedvcsinálónak! 
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Egy kis érdekesség! 2011-09-30 
Mecsek Pokla 70.3, Orfű-Abaliget útvonal kicsit másképp. Még a rutinosakat is megizzasztja! :-)
http://youtu.be/P6kDR51Z9zU   tovább
 
Hírek, Aktuális
 Szinttérkép és Egyebek! 2011-09-29 
Érdeklődő felvetések kapcsán mi is jó ötletnek tartjuk, hogy a fesztivál bringás pályáiról szinttérképeket is mutathassunk Nektek az oldalon.Erre azonban picit még várnotok kell,ugyanis megfelelő technikai berendezések híján, az útvonalakat eddig még nem tudtuk feltérképezni. 
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Újabb IronMan az UltraMecsek mezőnyében! 2011-09-28 
Pár óra leforgása alatt duplájára emlkedett az UltraMecsek indulóinak száma. Az újabb versenyző kilétéről a tovább gombra kattintva olvashattok. Honlapunk fejlesztői folyamatos és kitartó munkával építgetik-szépítgetik oldalunkat, hogy ideális minőségben láthassátok a térképeket/pályarajzokat! Nemsokára a FÓRUM is beindul majd és pár hét múlva Sportegyesületünk számlaszáma is közhírré tétetik.
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Megérkezett az ELSŐ NEVEZÉS! 2011-09-27 
Hihetetlen gyorsasággal, az indítást követően 48 órán belül Laczó Tamás személyében már meg is érkezett az első nevezés.Tamás bizony nem aprózza el, úgy döntött, hogy a DUPLA VASEMBER távot választja, hiszen számára ez bizonyult a legnagyobb kihívásnak.
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Elindultunk! 2011-09-26 
A 2012-es IRONTEAM Triatlon Fesztivál Regisztrációja MEGKEZDŐDÖTT! Már olvashatjátok a TELJES HIVATALOS VERSENYKIÍRÁST és nézegethetitek a pályarajzokat, útvonalterveket. Kedvcsinálónak,még pár nyári fotót is készítettem a bringás pályáról, hogy a rideg téli napokon, a csodálatosan üde környezet látványa egy kis lelket öntsön majd belétek a felkészülés során. Ezen kívül az idei UNI Challenge - Dupla Vasember versenyen készült pár kis képkockát is megosztok veletek, hiszen ebből született meg a fesztivál ötlete. A  tovább gombra kattintva meg is leshetitek.Kellemes Nézelődést Mindenkinek!
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 IRONTEAM Triatlon Fesztivál Regisztráció! 2011-09-19 

Tudom, egyszer már jeleztem felétek, hogy sajnálatos módon a regisztrációt csak picivel később tudjuk elindítani, hiszen az IRONTEAM Triatlon Fesztivál összetettsége miatt technikai problémák megoldására és új, friss változtatásokra is szükségünk lesz a honlapon.Mind a tartalommal, mind pedig a megjelenéssel kapcsolatosan. A honlap fejlesztői ezúton is szeretnék elnézéseteket kérni a csúszás miatt. Az élet néha sajnos nagyon kegyetlen tud lenni...A DigitalPlus Bt egyik meghatározó és kiváló kollégája -az ironteam honlap készítője- súlyos és hosszas betegségben szenved, amely leküzdéséhez kívánunk Neki erőt, Kitartást és rengeteg pozitív energiát! Mielőbbi Jobbulást Kívánunk! Az érdeklődő sportbarátoktól pedig még egy kis türelmet kérünk, amíg az alapbeállításokkal, a versenykiírással és a regisztrációval elindulhatunk. Köszönjük Szíves Megértéseteket!

  tovább
 
Hírek, Aktuális
 12 órás Ultra Futó OB-Balatonalmádi 2011-09-13 
Két héttel a szlovéniai dupla ironman után, "levezetésként" részt vettem a 6/12 órás ultra OB-n. Beszámolóért kattints a TOVÁBB gombra!  tovább
 
...
 
Lap tetejére
 
Támogatóink
Partnereink