triatlon

szurkolók

IRONTEAM

IRONTEAM

IRONTEAM

Hírek, Aktuális
 Szinttérképek! 2011-09-30 
Újabb hír a szinttérképekkel kapcsolatban. Október első hétvégéjén, vagyis szombaton kerül feltérképezésre az összesen 120 kilométernyi orfűi futó-, és kerékpáros versenypálya. Ezen kívül videófelvétel is rögzítésre kerül majd az egyes futamok útvonalain, melyet zenei aláfestéssel és gyorsított lejátszással tekinthettek majd meg a honlap videógalériájában. Addig is töltünk fel pár ultrás rövidfilmet, kedvcsinálónak! 
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Egy kis érdekesség! 2011-09-30 
Mecsek Pokla 70.3, Orfű-Abaliget útvonal kicsit másképp. Még a rutinosakat is megizzasztja! :-)
http://youtu.be/P6kDR51Z9zU   tovább
 
Hírek, Aktuális
 Szinttérkép és Egyebek! 2011-09-29 
Érdeklődő felvetések kapcsán mi is jó ötletnek tartjuk, hogy a fesztivál bringás pályáiról szinttérképeket is mutathassunk Nektek az oldalon.Erre azonban picit még várnotok kell,ugyanis megfelelő technikai berendezések híján, az útvonalakat eddig még nem tudtuk feltérképezni. 
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Újabb IronMan az UltraMecsek mezőnyében! 2011-09-28 
Pár óra leforgása alatt duplájára emlkedett az UltraMecsek indulóinak száma. Az újabb versenyző kilétéről a tovább gombra kattintva olvashattok. Honlapunk fejlesztői folyamatos és kitartó munkával építgetik-szépítgetik oldalunkat, hogy ideális minőségben láthassátok a térképeket/pályarajzokat! Nemsokára a FÓRUM is beindul majd és pár hét múlva Sportegyesületünk számlaszáma is közhírré tétetik.
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Megérkezett az ELSŐ NEVEZÉS! 2011-09-27 
Hihetetlen gyorsasággal, az indítást követően 48 órán belül Laczó Tamás személyében már meg is érkezett az első nevezés.Tamás bizony nem aprózza el, úgy döntött, hogy a DUPLA VASEMBER távot választja, hiszen számára ez bizonyult a legnagyobb kihívásnak.
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Elindultunk! 2011-09-26 
A 2012-es IRONTEAM Triatlon Fesztivál Regisztrációja MEGKEZDŐDÖTT! Már olvashatjátok a TELJES HIVATALOS VERSENYKIÍRÁST és nézegethetitek a pályarajzokat, útvonalterveket. Kedvcsinálónak,még pár nyári fotót is készítettem a bringás pályáról, hogy a rideg téli napokon, a csodálatosan üde környezet látványa egy kis lelket öntsön majd belétek a felkészülés során. Ezen kívül az idei UNI Challenge - Dupla Vasember versenyen készült pár kis képkockát is megosztok veletek, hiszen ebből született meg a fesztivál ötlete. A  tovább gombra kattintva meg is leshetitek.Kellemes Nézelődést Mindenkinek!
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 IRONTEAM Triatlon Fesztivál Regisztráció! 2011-09-19 

Tudom, egyszer már jeleztem felétek, hogy sajnálatos módon a regisztrációt csak picivel később tudjuk elindítani, hiszen az IRONTEAM Triatlon Fesztivál összetettsége miatt technikai problémák megoldására és új, friss változtatásokra is szükségünk lesz a honlapon.Mind a tartalommal, mind pedig a megjelenéssel kapcsolatosan. A honlap fejlesztői ezúton is szeretnék elnézéseteket kérni a csúszás miatt. Az élet néha sajnos nagyon kegyetlen tud lenni...A DigitalPlus Bt egyik meghatározó és kiváló kollégája -az ironteam honlap készítője- súlyos és hosszas betegségben szenved, amely leküzdéséhez kívánunk Neki erőt, Kitartást és rengeteg pozitív energiát! Mielőbbi Jobbulást Kívánunk! Az érdeklődő sportbarátoktól pedig még egy kis türelmet kérünk, amíg az alapbeállításokkal, a versenykiírással és a regisztrációval elindulhatunk. Köszönjük Szíves Megértéseteket!

  tovább
 
Hírek, Aktuális
 12 órás Ultra Futó OB-Balatonalmádi 2011-09-13 
Két héttel a szlovéniai dupla ironman után, "levezetésként" részt vettem a 6/12 órás ultra OB-n. Beszámolóért kattints a TOVÁBB gombra!  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Már csak pár nap és indul a regisztráció! 2011-09-04 
Már csak pár napot kell aludnunk és indul az orfűi IRONTEAM Triathlon Fesztivál regisztrációja. Számos érdekességgel, információval és meglepetéssel készülünk, hogy minél többen mondhassátok majd: érdemes lesz hozzánk ellátogatni.
Érdekességek a tovább gombra kattintva olvashatók! :-)  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Dupla Ironman EB-Murska Sobota (Bakovci) 2011-09-02 

Sziasztok!Régen jelentkeztem, hiszen rengeteg dolog történt velem s kis családommal, melyről hamar be is számolnék Nektek. Volt egy-két kisebb-rövidebb verseny, melyen részt vettem az Ultra EB felkészüléseként. Ilyen volt az ExtremeMan is, melyen a futás 3. körében kiálltam.Sikeresen befejeztem a PTE-n az edzői tanulmányaimat, így szeptembertől hivatalosan is államilag elismert "edzőbáként" dolgozhatok majd. A feleségemmel "kigondolt"  Luca-projekt is sikeresnek ígérkezik, hiszen már csak pár hét, s megszülethet a legfiatalabb Nádasdi is. Az UNI Challenge folytatásaként megalapoztuk és megkezdtük egy nagyszabású triatlon fesztivál megszervezését, valamint egy sportegyesület létrehozását is.A verseny részleteit, kiírását és az előzetes regisztrációt már pár nap múlva meg is kezdhetitek a honlapon (a menüpontok kialakítása a végéhez közeledik). Részt vettem a Dupla Ironman EB- n is Szlovéniában, ahol a hatalmas hőség és "vágóhíd" a mezőny felét a verseny föladására késztette, ám ennek ellenére a 25 induló közül a 12. helyen értem célba.A verseny képes beszámolóját a tovább gombra kattintva olvashatjátok.

  tovább
 
...
 
Lap tetejére
 
Támogatóink
Partnereink