IRONTEAM

IRONTEAM

IRONTEAM

Hírek, Aktuális
 OptiVita - pálya 2016-09-08 
Kedves futók!

A szeptember 10-én várható nagy hőség miatt a pályát lerövidítettük, így gyakrabban találkoztok frissítőponttal. A rajt most is a Velencei Vízi Várban lesz, a megszokott helyen, viszont a fordító nem 2500 méterre, hanem 1250 méterre lesz. Így egy kör hossza 2.500 m. A 12 órás futamban 100 km-es részeredményt is mérünk, ami ezek alapján a 40.megtett kör.

A rövidített pálya is az IAAF hitelesítési szabályai szerint került kimérésre.  tovább
 
Hírek, Aktuális
 OptiVita Ultrafutó Kupa 2016-07-30 

Szolgálati közlemény:
 

Az OptiVita Ultrafutó Kupa 2016.évi versenyszabályzata módosításra kerül. A hátralévő két verseny:

 

2016. szeptember 10. 12 órás ultrafutó magyar bajnokság

2016. november 5. 50 km-es ultrafutó magyar bajnokság


 

Mindkét verseny helyszíne Velence.
 

Részletek hamarosan az Ironteam SE weboldalán.

  tovább
 
Hírek, Aktuális
 OptiVita 3.állomás elmarad 2016-06-04 

Szolgálati közlemény (FONTOS!)
 

A közvetlen családomban történt súlyos baleset miatt, mint az OptiVita Ultrafutó Kupa főszervezője, az alábbi közleményt teszem:
 

Az OptiVita Ultrafutó Kupa 3.állomását - 50 km-es OB - időben elhalasztjuk. A verseny későbbi időpontját hamarosan bejelentjük. A nevezési díjat befizetett versenyzők a nevezési díjukat fenntarthatják a későbbiekben meghirdetett versenyre, vagy kérhetik annak visszafizetését az info@ironteam.hu e-mail címen.
 

Személyes megjegyzés: 3 év alatt 19 ultrafutó versenyt, számos triatlon versenyt, köztük világbajnokságot is szerveztünk. Se időjárási katasztrófa, se egyéb külső körülmény nem tudott megakadályozni abban, hogy biztosítsuk a sikeres versenyzést. Most először nem tudjuk garantálni azt, hogy a verseny rangjához méltó körülményeket teremtsünk, ezért döntöttünk így.
 

A versenyzők megértésében bízva,

Bárdos Barnabás
főszervező

  tovább
 
Hírek, Aktuális
 ADÓ 1% 2016-03-20 
Kedves Sporttársak és Sportbarátok! Ismét eltelt egy év és "szerencsére" még mindig itt vagyunk. Az IRONTEAM Szabadidő és Tömegsport Egyesület 2016 decemberében fogja ünnepelni 5. születésnapját. Az egyesület vezetősége, az elmúlt 4 évhez hasonlóan, idén is a saját sportrendezvényeink szervezésével, illetve további sporteseményeken való közreműködéssel és azok népszerűsítésével igyekszik jelen lenni a sportolók életében. Az eddigi négy évben tíznél is több országos bajnokságot rendeztünk, habár ez a szám eltörpül a közel 100 sportversenyünk mellett. Az utolsó két évben már nem csak OB, hanem Világkupa és Világbajnokság rendezése, illetve lebonyolítása is szerepel az egyesület neve mellett. Az idei évben sem fogunk "unatkozni", hiszen az OptiVita Ultrafutó Kupa több OB-t is magába foglal, illetve az eXtremeMan51.5 triatlon verseny is rengeteg sportolót mozgat majd meg a Velencei-tó partján. Kérünk benneteket és mindenkit, aki tud segítse munkánkat adója 1%-ának felajánlásával... :-) Találkozzunk az idei sporteseményeinken és a pályákon! Jó Sportolást Kívánunk Mindenkinek! Köszönettel, ITSE.

név: IRONTEAM Szabadidő és Tömegsport Egyesület
cím: 7632 Pécs, Siklósi út 88.
adó: 18276819-1-02
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 OptiVita hírek, információk 2016-02-25 
Az OptiVita első állomására 2016.március 6-án kerül sor, Velencén, a Velencei Vízi Várban! Végül is azért döntöttünk emellett a helyszín mellett, mert a tavalyi 100 km-es verseny indulóitól nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, illetve az eredmények is fantasztikusak lettek. 100 km-en hét éve nem volt arra példa, hogy 7 órán belüli eredmény szülessen, ez ezen a pályán megdőlt, Polyák Csaba 6:56-os idejével.

A 100 km-es magyar bajnokságra a nevezési határidő 2016. február 25. Ezt szigorúan be kell tartani, a magyar bajnokságra helyszíni nevezés nincs! A többi futamra, (a 100 km nyíltra is) korlátozott számban van helyszíni nevezés.

A rajt a korábbi OptiVita futamoktól eltérően 9:00-kor lesz, ennek oka a korai sötétedés. Ennek ellenére a 100 km-es futók hozzanak fejlámpát, a nap 17:35-kor nyugszik.

A pályáról: a 6 órás és a 100 km-es futamok a már ismert 5 km-es pályán lesznek, tehát a 100 km-hez 20 kört kell teljesíteni.
A félmaraton és maraton ugyanazon a pályán indul, csak a fordító később lesz, így egy kör hossza 7 km és egy kicsi, tehát a félmaratonisták 3 kört futnak, a maratonisták 6 kört.

Jó felkészülést és eredményes versenyzést mindenkinek!  tovább
 
Hírek, Aktuális
 OptiVita Ultrafutó Kupa 1.állomás 2016-02-22 
A verseny pályarajza:A 6 órás és 100 km-es futamok pályarajza.
A félmaraton és maraton futamok fordítója 1 km-el távolabb kerül kijelölésre.
  tovább
 
Hírek, Aktuális
 OptiVita és a Nutrend 2016-02-17 

Az OptiVita Ultrafutó Kupa állomásain idén is a segíti a futók kiemelkedő teljesítményét. Most első alkalommal lehetőséget biztosítunk arra, hogy a verseny során szükséges táplálékkiegészítőidet előre megrendelhessed.

A http://sport8.hu/ oldalon tudod kiválasztani a számodra szükséges termékeket, amiket az info@cardiocontrol.hu címen tudsz megrendelni legkésőbb 2016. február 23-ig. Természetesen a készlet erejéig.

  tovább
 
Hírek, Aktuális
 Szilveszteri Pezsgőfutáshoz 2016-01-19 
Tisztelt Sporttársak és érdeklődők!

Technikai okokból az eredménylisták a futók célbaérkezési fotóján látható rajtszám és az időmérő óra állása alapján készültek. Képek megtekinhetők az Ironteam SE facebook oldalán kb. 500 fotó.

A listában X-l jelölt futók idő eredménye a rajtszám eltakarása miatt nem láthaók tehát név szerinti beazonosításuk nem volt lehetséges.

Közel 500 fotót és rajtszámot kellett manuálisan beazonosítani, elnézést kérünk minden résztvevőtől a késedelmes közzétételért. 

Link: http://www.ironteam.hu/index.php?a=9&eredmenyek=31  tovább
 
Hírek, Aktuális
 31. Szilveszteri Pezsgőfutás INFORMÁCIÓK! 2015-12-29 
Kedves Sporttársak! Már csak két nap van az év utolsó sporteseményéig, ezért most szeretnénk megosztani Veletek pár hasznos információt az eseménnyel kapcsolatban. Ahogy azt már tőlünk megszokhattátok, évről-évre próbálunk változtatni, finomítani a versenyeink színvonalán, lebonyolításán... Részletekért kattints a "Tovább"-ra!  tovább
 
Hírek, Aktuális
 OptiVita Ultrafutó Kupa -2016 2015-12-16 

Az OptiVita Ultrafutó Kupa 2016.évi versenykiírása.

http://www.ironteam.hu/upload/files/OptiVita-Ultrafutó-Kupa-2016-Versenyszabályzat-v2.pdf

  tovább
 
 
Lap tetejére
 
Támogatóink
Partnereink