triatlon

szurkolók

IRONTEAM

IRONTEAM

IRONTEAM

Hírek, Aktuális
 Információk az OptiVita Ultrafutó Kupa 6. (záró)futamához! 2013-10-29 
Regisztráció és rajtcsomagok felvétele:
A verseny előtt a Hotel Juventus-ban tudtok majd átöltözni, regisztrálni és a rajtcsomagokat is itt tudjátok majd átvenni. Ugyanitt öltöző, WC és tusoló is biztosított. A pálya mentén is biztosítunk majd mobil WC-ket (4db). A futam végét itt is gáz, illetve légkürt jelzi majd. Ennek hangjára az adott futam versenyzői megállnak ahol éppen tartanak és ott megvárják a hitelesítőt, aki felírja az utolső körben megtett métereket, majd inaktív állapotba helyezi a rajtszámon található chipet. Senkinek sem érdemes "lopni" a métereket, hiszen a pálya több pontján lesz rendező, és a menetiránnyal szemben is halad majd ellenőr, aki a futamnak megfelelő rajtszámokat fogja kiszűrni és esetleg kizárni a versenyt követően. Reméljük, hogy erre nem kerül majd sor!

Eredményhirdetés és vacsora:
A 6 órás futamot követően egy közös vacsorával egybekötött eredményhirdetés lesz a versenyközpontban. Itt az aktuális eredmények mellett, az OptiVita Ultrafutó Kupa összetett eredményei és további különdíjak kerülnek majd átadásra.

Arra szeretnénk felhívni minden Kedves Sportbarátunk figyelmét, hogy a Hotel Juventus**** éttermében és helyiségeiben a kultúrált viselkedés mellett továbbra is fordítsunk kiemelt figyelmet a tisztaság és a rend megőrzésére. A vacsorára és az eredményhirdetésre nem kell "kiöltözni" normál utcai ruha, illetve kultúrált szabadidő ruha is elfogadott. 

Utoljára pedig azt szeretnénk kérni tőletek, hogy mindenki hozza magával a számára "legkedvesebb" futam OptiVitás pólóját egy nagy színes csoprtkép elkészítéséhez. Akik most vesznek részt először az OptiVita rendezvényen, azok természetesen a rajtcsomagban lévő pólót vegyék majd magukhoz!

A fotózást a rajt előtt 15 perccel szeretnénk megejteni, hiszen kb 160 főről van szó és kell majd idő a beállításokhoz is, illetve letenni az emlékpólókat. Segítségeteket Előre is Köszönjük!


Sikeres és Sérülésmentes Készülődést!

Nádasdi Zsolt 
 
Lap tetejére
 
Támogatóink
Partnereink